legume sanatoase taiate
Nu e fasole Batuta! Dar… E Bun, Dom’le, Bun De Tot! Nu E Deloc Greu Sa Mananci Sanatos Cand Stii Sa Faci Minunea Asta:
Home » Nu e fasole Batuta! Dar… E Bun, Dom’le, Bun De Tot! Nu E Deloc Greu Sa Mananci Sanatos Cand Stii Sa Faci Minunea Asta:

Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 12 min

Ingredientele de care ai nevoie

500 g naut
2 lamai stoarse

100 ml ulei
4 catei de usturoi
Cateva fire de patrunjel
PREPARARE

O reteta orientala foarte foarte buna pentru zilele de post si foarte usor de facut:
1. Cu o seara inainte de preparare, se pune nautul in apa rece. A doua zi se scurge si se pune la fiert, iar cand boabele s-au înmuiat, se scurg si se mixeaza.

2. Se adauga sucul de lamaie si uleiul in timp ce se continua mixarea, apoi usturoiul pisat.

3. Se scoate pasta într-un bol sau o farfurie, i se fac cateva santuri la suprafata si se pune putin ulei. Se aduce la masa cu patrunjel si, eventual, lamaie.

Sursa: Retete.Unica.ro